COMUNICAT DE PRESĂ‚ 23.01.2011

Timp de lectură: 2 minute

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚
23.01.2011
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe secţia Caransebeş – Drobeta-Turnu Severin este închisă de la ora 13.55, după ce mai mulţi copaci au căzut pe linia de cale ferată între staţiile Armeniş şi Teregova, în momentul prăbuşirii fiind rupt şi firul de contact.
Echipele de intervenţie, prezente la faţa locului, desfăşoară operaţiuni de tăiere şi de îndepărtare a copacilor, astfel încât trenurile care în acest moment sunt oprite în staţiile adiacente să-şi poată relua circulaţia cu locomotive diesel între staţiile Ameniş şi Teregova. Pentru a nu perturba şi mai mult graficul de circulaţie al trenurilor, lucrările de remediere a firului de contact urmând a se desfăşura în intervalul de timp cînd în zonă nu va circula niciun tren.
Trenuri care staţionează, în gările adiacente, până la redeschidere:
– trenul P 9554, care circulă pe relaţia Caransebeş – Orşova, staţionează în gara Armeniş, de la ora 14.10;
– trenul 9553, care circulă pe relaţia Orşova – Timişoara Nord, staţionează în gara Domajnea, de la ora 14.20;
– trenul R 694 care circulă pe relaţia Timişoara Nord – Bucureşti Nord, staţionează în Caransebeş de la ora 15.10.
De asemenea, întârzieri de 30-40 de minute se înregistrează şi la trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti – Constanţa, deoarece acestea sunt tractate cu locomotive diesel între staţiile Ciulniţa şi Lehliu, din cauza fluctuaţiilor de curent din linia de contact.
Menţionăm că circulaţia feroviară la nivel naţional se desfăşoară în condiţii meteo nefavorabile (ninsori abundente şi viscol). CFR SA cere scuze călătorilor pentru inconvenientele create şi recomandăm acestora ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile sau modificările care pot apărea în circulaţia trenurilor de călători din cauza vremii nefavorabile, în staţiile CFR sau la telefon 021/9521.
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content