COMUNICAT DE PRESĂ 23.09.2015

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing………………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/352/23.09.2015

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

CFR SA a demarat campania GĂRI CURATE

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a demarat un amplu program de curăţenie şi igienizare a spaţiilor şi terenurilor din zona căii ferate, program prin care compania doreşte să promoveze acţiunile comune de ecologizare a mediului, în rândul cetăţenilor şi al călătorilor.

 

Campania se desfăşoară pe raza de activitate a celor 8 sucursale regionale – Bucureşti, Braşov, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa – angajaţii participând individual sau în echipe la acţiuni de colectare a gunoaielor din staţiile de cale ferată, haltele de mişcare, spaţiile destinate publicului călător, de strângere şi depozitare a deşeurilor şi a materialelor aruncate în zona de protecţie şi siguranţă a căii ferate, în zonele tehnologice sau în vecinătatea liniilor de cale ferată. De asemenea, până la finalul campaniei care se va încheia în luna octombrie, feroviarii vor desfăşura şi lucrări de salubrizare şi de înfrumuseţare a spaţiilor şi a terenurilor aflate în administrare.

 

Activităţile de ecologizare sau de curăţenie nu mai sunt de mult o noutate. Sperăm însă că, văzând angajaţii noştri care participă în mod organizat şi continuu la acţiuni de strângere a deşeurilor lăsate în urmă de unii călători, şi comunităţile locale ni se vor alătura, dacă nu prin a participa activ la acţiunile noastre locale, măcar prin păstrarea condiţiilor astfel realizate. Prin această campanie, dorim să oferim în toate staţiile şi zonele adiacente un climat plăcut, în care oamenii să revină cu plăcere”, a declarat Dan M. Costescu, Directorul General al CFR SA.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content