COMUNICAT DE PRESĂ‚ 26.06.2013

Timp de lectură: 2 minute

 SERVICIUL COMUNICARE

Nr:1/2/199/26.06.2013

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ‚

 

Gara de Nord – servicii online de informare a călătorilor

 

 

Bucureşti, 26 iunie 2013

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA anunţă lansarea oficială a serviciului online de informare a călătorilor care pot afla în timp real ora de sosire sau de plecare a trenurilor în/din Gara de Nord şi a paginii de facebook a Gării de Nord.

 

Sistemul online de informare a călătorilor https://www.cfr.ro/webcam.php este actualizat din minut în minut şi oferă date complete despre rangul şi numărul trenului, linia de sosire sau plecare a trenurilor, ruta de călătorie, ora de sosire/plecare, precum şi minutele de întârziere.

 

Acest sistem online are drept scop informarea călătorilor în mod transparent şi în timp real despre ora de sosire sau de plecare a trenurilor în/din Gara de Nord. În perioada 19-25 iunie 2013, perioadă de probă a acestui proiect, Tabela sosiri-plecări Bucureşti Nord Gr A a înregistrat peste 9000 de accesări directe.

 

Pagina de facebook a Gării de Nord www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti a fost creată pentru publicul larg, pentru toţi cei care doresc să cunoască Gara de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic şi cultural.

 

TRAIN DELIVERY este primul eveniment cultural care va fi organizat în Gara de Nord, în colaborare cu Fundaţia Cărtureşti, în perioada 28-30 iunie 2013. Gara de Nord se va transforma treptat în scenă pentru concerte şi teatru sau în spaţiu pentru artele urbane, acţiuni culturale care vor fi organizate la Peronul 14, în sălile de aşteptare sau în Salonul Oficial.

 

Programul evenimentelor care se vor desfăşura periodic în Gara de Nord va fi publicat pe pagina de facebook www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti.

 

Tabela de sosiri-plecări a trenurilor în/din Bucureşti Nord este afişată online pe site-ul companiei https://www.cfr.ro/ sau poate fi accesată direct pe https://www.cfr.ro/webcam.php, iar pagina de facebook a Gării de Nord este www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti.

 

Gara de Nord – emblemă a Bucureştilor – este cea mai mare staţie de cale ferată, unde zilnic sosesc şi pleacă peste 200 de trenuri şi deserveşte în medie 20.000 de pasageri/zi.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content