COMUNICAT DE PRESĂ 27.01.2015

Timp de lectură: 4 minute

SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                            Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr:7/3/18/27.01.2015

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

CFR SA începe licitaţiile pentru închirierea spaţiilor comerciale din gări

 

 

 

Bucureşti, 27 ianuarie 2015

 

 

Miercuri, 28 ianuarie 2015, are loc a VII-a etapă a sesiunii de închiriere spaţii şi terenuri din proprietatea privată a CFR SA, program inclus într-un proiect imobiliar demarat în iulie 2014, în vederea dezvoltării activităţii comerciale.

 

Sucursalele regionale de cale ferată Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa organizează miercuri, 28 ianuarie 2015, licitaţii publice cu strigare pentru închirierea a peste 1.100 de spaţii şi terenuri în suprafaţă totală de 383.680,53 mp, unde agenţii economici pot demara sau dezvolta activităţi comerciale.

 

Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 50.577 mp, iar terenurile – 333.103,53 mp – şi se adresează tuturor categoriilor de agenţi economici care intenţionează să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional.

 

Locaţiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală.

 

Dezvoltatorii şi reprezentanţii marilor brand-uri care doresc să intre şi pe piaţa de retailer locală şi au achiziţionat documentaţia necesară, sunt aşteptaţi să participe la cele 8 licitaţii deschise, miercuri 28 ianuarie 2014, începând cu ora 09.00, la sediile regionale de cale ferată: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa, pentru închirierea a celor peste 1.100 de locaţii (spaţii şi terenuri), în suprafaţă totală de 383.680,53 mp, din proprietatea privată a companiei.

 

Agenţii economici interesaţi să se alăture acestui proiect sunt aşteptaţi să participe la licitaţii publice organizate de cele 8 regionale de cale ferată, în ziua de 28 a lunii, condiţiile de participare putând fi consultate pe site-ul companiei www.cfr.ro, domeniul Anunţuri/închirieri-vânzari, sau prin accesarea link-ului (https://www.cfr.ro/index.php/ct-menu-item-3/ct-menu-item-15/inchirieri-vanzari).

 

“Sperăm ca în acest an piaţa imobiliară să intre pe un trend ascendent, iar dezvoltatorii economici să se alăture proiectului nostru de a îmbunătăţii activitatea comercială din gări, astfel încât să reuşim împreună să îmbinăm perfect calitatea produselor cu serviciile oferite călătorilor”, a declarat MACARIE MOLDOVAN, director general al CFR SA.

 

CFR SA a închiriat în a doua jumătate a anului 2014, 502 locaţii pentru desfăşurarea de activităţi comerciale (238 de spaţii în gări şi 264 de terenuri), în suprafaţă totală de 214.497,43 mp.

 

                                                                                                                                                                                                                                             

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content