COMUNICAT DE PRESĂ‚ 29.10.2008

Nr. 1/2/219/29.10.2008 
 

    

    Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunţă publicul călător că înncepând de sâmbătă, 1 noiembrie, se redeschide circulaţia feroviară pe relaţia Medgidia – Tulcea.

    Linia Medgidia – Tulcea a fost închisă, la începutul lunii octombrie, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare la infrastructură şi suprastrustructură în staţia Medgidia , în această perioadă transportul călătorilor fiind realizat cu mijloace auto.

    Menţionăm că aceste lucrări fac parte din programul de reabilitare a liniei Bucureşti – Constanţa, secţiunea Feteşti – Constanţa.

    Lucrările de reabilitare a secţiunii Feteşti – Constanţa se realizează cu fonduri de la JBIC (bancă japoneză), DEXIA (bancă austriacă) şi buget de stat, în valoare de 410 mil. euro. Firmele care lucrează pe acestă secţiune sunt: consorţiul JV LEONHARD WEISS – TAISEI – HEITKAMP; consorţiul JV SWIETELSKI – WIEBE – TAKENAKA, consorţiul JV THALES RAIL SIGNALLING SOLUTIONS şi BALFOUR BEATTY Rail GmbH Germania. Termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare pe secţiunea Feteşti – Constanţa este 2010.

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content