14 ianuarie 2024 – Circulația feroviară a fost perturbată în stația CF Dej Călători, pe raza SRCF Cluj

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară a fost perturbată în stația CF Dej Călători de pe raza SRCF Cluj

Bucureşti, 14 ianuarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în cursul acestei dimineți, în jurul orei 04:25, la introducerea pe trenul R 4303 (CFR Călători) a locomotivei, s-a rupt pantograful.

În intervalul 04:35 – 05:40, personalul de specialitate al SRCF Cluj a intervenit pentru remediere cu drezina pantograf, fiind necesară scoaterea totală de sub tensiune a stației CF Dej Călători.

Menționăm faptul că, în intervalul necesar remedierii, pe relația Dej Călători – Dej Triaj, trenurile au circulat dublate cu locomotivă Diesel, pusă la dispoziție de CFR Călători.

A fost afectată circulația a trei trenuri de călători, după cum urmează:

R 4303 (cu pantograful locomotivei rupt) a înregistrat o întârziere de48 minute;

R 4372 a înregistrat o întârziere de16 minute;

R 4110 a înregistrat o întârziere de 27 minute.

În prezent, în stația CF Dej Călători, circulația trenurilor se realizează cu tracțiune electrică pe fir I Dej Triaj – Dej Călători și pe liniile 1, 2 și 3, urmând ca în cel mai scurt timp, într-un interval liber de circulație să fie remediat definitiv deranjamentul și să fie redeschise și liniile 4, 5, 6 si fir II Dej Călători – Dej Triaj.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în condiții de siguranță.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content