21 martie 2024 – Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Aiud și Unirea

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/269/21.03.2024

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Aiud și Unirea

 

 

 

 

București, 21 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Aiud și Unirea (linia CF Teiuș – Războieni), unde se intervine cu o drezină pantograf pentru îndepărtarea unui stâlp LC căzut în gabaritul căii ferate de pe firul II.

Din primele informații transmise de personalul feroviar al SRCF Brașov, stâlpul respectiv a fost rupt de un camion care transporta materiale de excavație pentru lucrările de tip Quick Wins care se execută pe firul I.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov va interveni cu o drezină pantograf pentru scoaterea stâlpului din gabaritul firului II, intervenție necesară pentru reluarea circulației în condiții de siguranță.

Menționăm faptul că, până la finalizarea acestei operațiuni și retragerea drezinei pantograf din linie curentă, trenurile de călători IR 1735 (București Nord – Cluj Napoca) și R 3085 (Mediaș – Cluj Napoca) sunt oprite temporar în stația Teiuș.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru redeschiderea liniei și reluarea circulației în cel mai scurt timp.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content