COMUNICAT DE PRESĂ‚ 23.02.2011

 

Nr. 1/2/71/23.02.2011
 
Comunicat de presă
23 februarie 2011
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că din cauza vremii nefavorabile şi a vântului foarte puternic care a rupt linia de contact, circulaţia feroviară pe relaţia Lehliu – Ciulniţa este în acest moment întreruptă.
 
Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de remediere a defecţiunii la linia de contact, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic. Până la reluarea circulaţiei, 4 trenuri de călători au fost oprite în staţiile adiacente, iar întârzierile care se vor înregistra în traficul feroviar, pe relaţia Bucureşti – Constanţa, vor fi de 60-120 de minute.
Până la înscrierea în grafic în condiţii normale de trafic, următoarele 4 trenuri sunt oprite în staţii adiacente:
– trenul P 8011 staţionează în Dor Mărunt
– trenul R 680 staţionează în Ciulniţa
– trenul P 8034 staţionează în Ciulniţa
– trenul P 8022-1 staţionează în Lehliu
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.
Șef birou
Oana Brânzan
Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content